Header Ads Widget

Ticker

6/recent/ticker-posts

Lumi Magique Highlighter Pen L'Oreal



Lichtweerkaatsende foundations en concealers zijn helemaal in. Het is een nieuwe generatie van cosmetica die voorkomt dat het resultaat op je huid dof wordt. Want eenmaal in contact met poeder, zon, ... doe je afbreuk aan de ideale samenstelling/glans van een goede foundation en heeft deze dus extra glans nodig. Ook nemen cosmetica de natuurlijke gloed van je huid weg, waardoor je er soms minder fris kan uitzien met een laagje, zeker als je veel vlekjes te verbergen hebt.



Omdat ik verslingerd ben aan mousse foundations heb ik niet de Lumi Magique foundation gekocht, maar wel de Lumi Magique Highlighter Pen. Een pen waarbij je aan het topje draait tot er een druppel concealer op het borsteltje komt en je daarmee het product zachtjes rondom je ogen dept.




Het leuke aan deze concealer is dat hij zeer licht van kleur is en door de lichtweerkaatsende deeltjes ook een heel fris resultaat geeft. Het doet mij denken aan huid die net drooggedept is na het wassen. Dewy. Allesbehalve vet. En een beetje transparant, wat ideaal is, want zichtbare concealer is zo lelijk(zie hieronder bij ironisch genoeg één van de gezichten van L'Oreal: Eva Longoria)!



Hij kost een stevige 11 euro, maar hij is het zeker waard voor die frisse lentelook!

Hij is verkrijgbaar in 3 kleuren.

Yorum Gönder

0 Yorumlar